learn, student, laptop

Een leven lang leren met blended learning voor ieder bedrijf

Al bijna een jaar beheerst de covid-19-pandemie ons leven. Zoals bij velen heeft de crisis ook impact op mijn werkzaamheden. Na mijn opdracht voor het leerplatform Spiek bleef het stil. Er was geen werk, omdat budgetten werden bevroren en er waren geen leuke inspirerende ontmoetingen met mijn netwerk.  

Corona heeft mij ook veel opgeleverd. Het afgelopen half jaar heb ik mij verder verdiept in een “leven lang leren met blended learning”. Een begrip wat als een rode draad door mijn carrière loopt. Het is niet zomaar een kreet, maar een noodzaak, het is geen hype, maar een evolutie, niet alleen voor de grote bedrijven en multinationals, maar ook voor het mkb.  
De vraag is alleen: hoe faciliteer je het leren? Agenda’s van werknemers bombarderen met learnings heeft geen zin. Het is juist nu de tijd om verdieping te zoeken op een manier die bij het bedrijf maar ook bij een afdeling of zelfs het individu past. Want de wereld draait door, dat zien we ook bij beroepen. Zo verdwijnen beroepen of ontstaan ze juist en door de snelle technologische ontwikkelingen is het inbouwen van leermomenten waardevol en kan het op de lange termijn essentieel voor organisaties zijn.

Wat past bij uw organisatie en uw werknemers? Ik kom graag met u, vrijblijvend een eerste verkenning doen. Als u een vervolg wilt, stellen we een plan op en gaan we aan de slag, zodat uw medewerkers zich gericht kunnen ontwikkelen en u zo snel mogelijk inzicht heeft wat, hoe, waar en wanneer zij wat doen.

Wilt u meer weten over wie ik ben en mijn manier van werken? Neem een kijkje onder het tabblad “Over ABL Advies & Projectmanagement” of onder de tab “Dienst – Advies”.