Over ABL Advies en Projectmanagement

Met passie voor onderwijs en een Leven Lang Ontwikkelen

Voor iedereen een leven lang ontwikkelen

Nog niet eens zo lang geleden deed je na het voortgezet onderwijs een opleiding en tijdens je werkbare leven hier en daar een cursus, training of heel misschien nog een opleiding. En daar bleef het bij.

Hoe zeer is dat veranderd..
Door het verdwijnen van beroepen (Wie kent het beroep van zetter nog?), door het tekort aan arbeidskrachten in wisselende beroepsgroepen (Denk nu aan de zorg en onderwijs), door internationalisering en omdat de maatschappij steeds ingewikkelder wordt (bijvoorbeeld het bedienen van apparaten en het werken met computers)is het voor iedereen belangrijk dat ze de kans krijgen zich een leven lang te ontwikkelen. Dit kan zijn dat je nieuwe kennis moet vergaren, maar vooral ook dat je nieuwe vaardigheden leert.

Met ABL Advies & Projectmanagement richten wij ons op iedereen die werkt of onderwijs volgt. Leren moet voor alle medewerkers mogelijk zijn, online en klassikaal. Omdat het voor veel bedrijven ingewikkeld is om het leren in te richten, helpen wij u hier graag bij. Of het nu gaat om kleine of grote bedrijven, of er al systemen zijn ingericht of uw medewerkers af en toe een training volgen, maakt niet uit. Wij kijken samen naar wat u wilt en wat in uw organisatie past.

skills, can, startup
4A091253-9CDA-4954-B118-FD2FE5955F1F_1_201_a

Over Annelies Asberg

In 2008 heb ik de stap gezet om voor mij zelf te beginnen. Ik heb mij als projectmanager volledig gericht op het onderwijs. Organiseren zit in mijn genen. Ik heb prachtige projecten gedaan, bijvoorbeeld voor Thieme Meulenhoff, Malmberg, Zwijsen, het Onderwijscentrum Binnenvaart, het Ontwikkelcentrum, voor Jeelo. In 2018 heb ik de opleiding tot e-learning specialist gevolgd.
Ik leerde Moodle kennen en maakte kennis met Avetica, premium partner voor Moodle Workplace. Nu werken we samen. Terwijl Avetica Moodle inricht, richt ik mij samen met de bedrijven op de content.
En projectmanager blijf ik natuurlijk ook.

En in mijn vrije tijd sport ik graag. Ik breng veel uren door op de fiets, het liefst buiten, maar als het weer het niet toelaat vind je mij dagelijks op de hometrainer.

Vaardigheden waar u op kunt rekenen

gear, strategy, planning

Organiseren

Ik tuig projecten en adviestrajecten in een korte tijd op en realiseer deze binnen afgesproken tijd en kosten.
graphic, graph, result

Resultaatgericht

Tevreden ben ik als u als  klant of opdrachtgever tevreden bent.

help, information, problem solution

Oplossingsgericht

Ik ben pragmatisch en denk in oplossingen.

business card, presentation, get to know

Leiding geven

De teamleden geef ik de verantwoordelijkheden die zij aan kunnen en blijf zelf het overzicht houden.

teacher, teach, learn
communication, phone, call

Analyseren

Communiceren

De start van een adviestraject begint altijd met een analyse van uw bedrijfssituatie, om vervolgens bij de volgende stap naar een passend advies te komen.
En uiteraard maak ik in ieder project een risicoanalyse, hoe klein of groot het project ook is.

Communicatie is een van de succesfactoren van adviestrajecten en projecten. Dit doe ik met de opdrachtgever, alle belanghebbenden, klanten, teamleden en stakeholders.

Review

Annelies Asberg is een gedreven ambitieuze vakvrouw met realiteitszin. Wij hebben op een aantal deelgebieden samengewerkt en doen dat nog, elk vanuit eigen invalshoek. Het vakvrouwschap van Annelies en haar ijzeren wil om te bereiken wat ze zich ten doel heeft gesteld is daarbij opgevallen. Ze combineert dat met een duidelijke en op realiteit gestoelde deskundige visie op haar vakgebied. Annelies is een gedreven teamplayer die de teugels graag in handen houdt.

  • 1516862118668

    mr. J. (Jos) A.J. van de Wouw